La Rosa Waves Resort 4* - Hurgada

Lokacija:

Hotel je otvoren  u decembru 2019. godine, nalazi se u Sakali, u blizini marine, tržnih centara, kafića i restorana, odmah uz hotel Sea gull (jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu). Udaljen je 10 km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Poseduje sopstvenu peščanu plažu, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:

U ponudi ima 264 smeštajnih jedinica.
Standardne sobe su površine između 20 – 25 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sve sobe su urađene u modernom dizajnu i savremeno opremljene,  svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler, za čaj, kupatilo opremljeno sa kadom/tuš kabinom, terasu ili balkon. Wifi internet je dostupan u sobama.

Sadržaj:

Recepcija, glavni restoran, 4 a la carte restorana, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži, spoljašnji bazen(greje se zimi), fitness I SPA centar, dečiji klub, akva park,  bilijar, stoni tenis, dečija animacija.
Uz doplatu: Room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, a la carte restorani (Tota Fareast i Italian Restauran besplatno jednom u toku boravka, Tappnyaki i Seafood Restaurant se plaćaju, potrebna rezervacija unapred),  sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.