Lagomandra Beach & Suites 4* – Neos Marmaras

Dobrodošli u hotel i apartmane Lagomandra Beach, koji se nalazi 6 km od Neos Marmarasa, Sitonije, Halkidikija, u jedinstvenoj Makedoniji, pored prelepe plaže Lagomandra. Naš hotel se sastoji od devedeset (120) renoviranih soba i apartmana sa privatnim bazenom, kao što su Superior Double, Deluke Double, Porodične sobe, Junior apartmani, Deluke Famili, apartmani i Deluke apartmani sa privatnim bazenom. Dođite u naše renovirane objekte i otkrijte luksuzne usluge koje vam nudimo.

Lagomandra Beach Hotel and Suites na Halkidikiju i njegovo iskusno osoblje žele da vam požele dobrodošlicu i stoje vam na raspolaganju kako bi vaš odmor na prelepoj Sitoniji bio zaista nezaboravan. Naše dugogodišnje iskustvo nam je pokazalo šta je potrebno posetiocu da uživa u luksuznom odmoru i mi smo to pretvorili u praksu. Iz tog razloga imamo restoran “Votsalo” u kojem samo za vas možete pronaći gastronomske kreacije iz tradicionalne grčke i evropske kuhinje iskusnih kuvara. Služi se svakodnevno za večeru, možete birati između mnoštva jela koja pokrivaju sve ukuse.
Naravno, izbori se ne zaustavljaju ovde. U našoj kafani možete pronaći tradicionalna grčka jela koja možete popratiti grčkim pićima, kao što su vino, cipuro i uzo i izbor mezea.

U Pool Baru, pored našeg velikog bazena, možete uživati u hladnim koktelima, kafama i raznim toplim napitcima koji vam mogu pomoći da se opustite u zaista divnom okruženju. Pored Pool Bara, oko bazena su za naše posetioce postavljene ležaljke i suncobrani, kako bi u udobnosti i miru uživali u kupanju u bazenu.

Tu je i dečiji bazen za naše mlade prijatelje, odgovarajućih dimenzija za ovo doba, kao i spasilac za sprečavanje nezgoda. Napravljeno je i igralište, posebno dizajnirano, negovano i opremljeno onim što je detetu potrebno tokom raspusta kako bi se zabavilo, ali i bilo bezbedno.

Za sve što vam može zatrebati tokom boravka u Lagomandra Beach Hotel and Suites, tu je Mini Market- Gift Shop, gde možete kupiti sve što vam je potrebno ili male poklone za svoje prijatelje, uspomene sa Halkidikija.

Konačno, za beskrajne sate zabave i opuštanja, na plaži Lagomandra, koja se nalazi pored naših objekata, nalazi se Beach Bar-Snack Bar, gde možete uživati u hladnom piću ili kafi ili ukusnom hladnom zalogaju tokom jutarnjeg kupanja. Verujte hotelu i apartmanima Lagomandra Beach na Halkidikiju za vaš odmor i uživajte u svom luksuzu i usluzi koja vam je potrebna.


IZVOR: lagomandrabeach.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.