Lagomandra Hotel & Spa 4* – Neos Marmaras

Hotel and Spa Lagomandra vam želi dobrodošlicu na prelepu Sitoniju na Halkidikiju, oblast Neos Marmarasa, da vam ponudi udoban i luksuzan boravak u najživopisnijoj prefekturi Makedonije, pružajući vam sto dvadeset (120) soba za vaše bolje usluga. Naše renovirane sobe su klasifikovane u junior apartmane, deluks porodične, Deluke dvokrevetne i mezonete sa pogledom, da biste izabrali onaj koji vam najviše odgovara. Štaviše, u hotelskim objektima ćete pronaći sve što vam je potrebno kako bi vaš boravak na Halkidikiju bio potpun, luksuzan i opuštajući daleko od nepotrebnog prevoza.

Lagomandra Hotel and Spa na prelepoj Sitoniji, na Halkidikiju, u regionu Lagomandra, Sitonija, 6 km od Neos Marmarasa, uspeva da kombinuje udoban i luksuzan boravak sa zanimljivim uslugama i zabavnim aktivnostima. Restoran „Elia” svakodnevno služi doručak (američki), a za večeru je švedski sto od iskusnih kuvara koji kreiraju jedinstvena jela iz Grčke i ostatka Evrope. Izuzetno lep ambijent u kombinaciji sa vrhunskom hranom čine vašu večeru pravim užitkom.

Bar pored bazena hotela i banje Lagomandra, na centralnom bazenu, nudi vam rashladne koktele, piće kafe, sokove i hladne zalogaje tokom dana. Okolina Pool Bara u kombinaciji sa letnjom muzikom i ležaljkama sa suncobranima oko bazena može pretvoriti vašu posetu u pravi užitak.

Hotel i banja Lagomandra se pobrinula i za naše mlade heroje, a pored specijalno dizajniranog dečijeg bazena, gde mogu da uživaju pod nadzorom spasioca radi najveće bezbednosti, tu je i dečiji klub za decu od 4 do 10 godina.

Za ljubitelje tehnologije postoji besplatan ViFi pristup i internet konekcija u svim delovima hotela i dva (2) internet kutka, od kojih je jedan besplatan, a drugi nudi veliki izbor e-igara uz doplatu.

Za ljubitelje vežbanja i sporta, u hotelu i banji Lagomandra ćete naći veliki izbor, kao što su ping-pong, korpa, besplatno korišćenje teretane, saune, masaže (uz doplatu), a hotel takođe sarađuje sa profesionalcima u morskim sportovima. koji su udaljeni samo 500 metara od hotela.

Za kupce koji vole negu lica i lepotu tokom odmora, postavljen je Spa centar i kozmetički saloni koji nude sve usluge podmlađivanja i lepote tokom vašeg boravka.

Tu je i Mini Market – Prodavnica poklona – Prodavnica licence „Agora“ koja će zadovoljiti Vaše potrebe tokom Vašeg boravka. Pored toga, Lagomandra Hotel and Spa brine o najboljoj bezbednosti automobila svojih klijenata obezbeđujući privatni parking, a takođe pružamo uslugu prevoza prtljaga.


IZVOR: lagomandrabeach.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.