Limak Arcadia Golf & Sport Resort Hotel 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi na obali mora u Beleku. Udaljen je 35 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren 1995., renoviran 2012. godine. Prostire se na površini od 97.000 m².
Plaža: sopstvena peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu, kao i bar na plaži. Paviljoni na plaži uz doplatu.
Sobe: hotel ima glavnu zgradu i bungalove, ukupno 465 soba.
Standardne sobe su površine oko 25 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva standardna kreveta, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 35 m² (max 3 odrasle + 2 dece ili 4 odrasle + dete), sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj i pomoćni ležaj (sofa ili krevet na rasklapanje), a u drugoj sobi dva standardna ležaja.
Sobe imaju kupatilo, centralnu klimu, mini bar (sokovi, voda i pivo-svakodnevna dopuna), TV, telefon, sef, fen za kosu, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 3 a la carte restorana (kineski i italijanski – uz doplatu, turski besplatno), snek restoran, 4 bara, bar na bazenu, bar na plaži, disko bar, 3 spoljašnja bazena, dečiji bazen, bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, stoni tenis, 4 teniska terena (osvetljenje i oprema uz doplatu), mini klub (4-12 god.), teenage klub (13-17 god.), odbojka na plaži, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, besplatan wi-fi internet u lobiju.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, paviljoni na plaži, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel okružen zelenilom, veliki broj sadržaja za sve starosne kategorije. Preporuka za porodice sa decom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.