Limak Lara De Luxe Hotel & Resort 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Kundu, 25 km od Antalije, 15 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2006. godine. Nalazi se na površini od 50.000 m².
Plaža: sopstvena peščana. Bar, ležaljke, suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Paviljoni na plaži i pored bazena se plaćaju.
Sobe: hotel raspolaže sa 440 soba.
Standardne sobe su površine oko 32 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj i standardni ležaj, dodatni ležaj je fotelja na razvlačenje.
Family sobe su površine oko 65 m² (max 3 odrasle + 2 dece ili 4 odrasle + dete), sastoje se od dve sobe. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj, standardni ležaj, dvosed i sofa, a u drugoj su dva standardna ležaja.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu, mini bar (sokovi, voda i pivo-svakodnevna dopuna), TV, telefon, sef, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 4 a la carte restorana (turski, italijanski, meksički, indijski-uz doplatu i rezervaciju), snack bar pored bazena, bar na plaži, barovi u okviru kompleksa, spoljašnji bazeni za decu i odrasle, unutrašnji bazen sa toboganom, aqua park sa 9 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, aerobik, odbojka na plaži, disko, igralište za decu, mini klub (4-12 god.), junior klub (13-16 god.), zabavni program tokom dana i večeri, wi-fi internet.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, paviljoni, usluga pranja veša, bilijar, kuglanje, internet kafe, kompjuterske i pc igrice, oprema i osvetljenje za tenis, prodavnice, frizer, čuvanje dece, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel je dizajniran u istočnjačkom stilu sa lepim detaljima i bogatim sadržajima. Preporuka za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.