Limak Limra Hotels & Resort 5* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi 8 km od Kemera u oblasti Kiriš, 70 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1998., renoviran je 2013. godine, prostire se na površini od 140.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa 815 soba. Hotel se sastoji od glavne zgrade, jedne trospratne zgrade Arikanda, pet trospratnih zgrada Fame Garden (bez lifta) i dve trospratne zgrade Club park.
Standardne sobe sa pogledom na more su površine oko 24-26 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj i standardni ležaj, dodatni ležaj je fotelja na razvlačenje. Nalaze se u glavnoj zgradi.
Standardne sobe strana more i bazen su površine oko 24-26 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete + beba), sadrže francuski ležaj i standardni ležaj, dodatni ležaj je fotelja na razvlačenje. Nalaze se u zgradi Arikanda.
Standardne sobe sa pogledom na baštu su površine oko 22-24 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj i standardni ležaj, dodatni ležaj je fotelja na razvlačenje. Nalaze se u Fame Garden zgradama (bez lifta).
Family sobe su površine oko 36 m² (max 3 odrasle + dete + beba ili 4 odrasle + beba), sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima i dva kupatila. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj a u drugoj dva standardna ležaja. Nalaze se u Fame Garden zgradama, bez lifta.
Sobe imaju kupatilo, centralnu klimu, mini bar (sokovi, voda i pivo-svakodnevna dopuna), TV, wi-fi internet, telefon, sef, fen za kosu, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, kineski, riblji, turski, gril-uz doplatu i rezervaciju), 2 lobi bara, bar na plaži, 3 bara kod bazena, poslastičarnica, disko bar, mini klub (4-12 god.), junior klub (12+ god.), amfiteatar, dečiji bazen, aqua park sa 5 tobogana (3 mala i 2 veća), 4 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, fitness centar, 2 teniska terena, skvoš, košarka, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, dnevne i večernje animacije za decu i odrasle, wi-fi internet besplatan u lobiju.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, paviljoni na plaži, usluga pranja veša, bilijar, internet kafe, oprema i osvetljenje za tenis, prodavnice, frizer, čuvanje dece, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel nudi bogat animacijski program i razne druge sadržaje tako da se preporučuje porodicama sa decom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.