Long Beach Resort Hotel & Spa 5* – Alanja

Položaj hotela: Hotel se nalazi 90 km od aerodroma u Antaliji, 25 km od centra Alanje. Sagrađen je 2006. godine, renoviran je poslednji put 2017. godine i prostire se na površini od 75.000 m².
Plaža: hotel je udaljen 50 m od sopstvene plaže (do koje se stiže podzemnim prolazom). Plaža je šljunkovita i bar na plaži, korišćenje ležaljki, peškira, suncobrana i dušeka je besplatno za goste hotela.
Sobe: hotel ima devetospratnu glavnu zgradu i 12 dvospratnih vila.
Standardna soba ima oko 28-33 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, centralni klima uređaj, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom, mineralnom vodom, a bezalkoholnim pićima na dan dolaska), sef (besplatno), terasu/balkon, wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran, 3 a’la carte restorana (uz doplatu), dijetalni meni, 12 barova, bioskopska sala, besplatan wi-fi internet, unutrašnji bazen, 7 spoljašnjih bazena, vodeni park i tobogane, 2 teniska terena, spa centar, sauna, teretana, tursko kupatilo, aerobik, akvabik, đakuzi, mini golf, košarka, odbojka na pesku, pikado, mini fudbal, stoni tenis, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, 4 dečija bazena, dečije igralište, mini klub (4-12 godina), luna park.
Uz doplatu: telefon, dadilja, a’la carte restorani, doktor, spa centar, đakuzi, video igre, play station, bilijar, osvetljenje terena, bioskop, kuglana, frizer, masaža i tertmani u spa centru, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, kasna večera, užine, kafa, kolači, čaj, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Preporuka za porodice sa decom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.