Lyra Resort & Spa Hotel 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Kizilagač, 17 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata i 75 km od aerodroma u Antaliji. Delimično renoviran 2016. godine.
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita, dugačka 250 m i poseduje plavu zastavicu (odvojena šetalištem od hotela). Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Hotel ima bar na plaži, sopstveni ponton, a paviljoni su uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 399 soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima.
Standardne sobe su površine oko 30 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, fen, centralnu klimu, mini bar (besplatno svaki dan sokovi, voda, pivo), TV, telefon, sef, wi-fi internet, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran, 5 a la carte restorana (turski, italijanski, meksički, riblji i azijski uz prethodnu rezervaciju, besplatno jednom u toku boravka), 7 barova, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 2 dečija spoljašna bazena, aqua park sa 6 tobogna, spa centar (tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo), fitness centar, igraonica za decu, mini klub (4-12 god.), junior klub (13-16 god.), mini disko, kolica za bebe (uz depozit), restoran za decu, teren za odbojku na pesku, teren za košarku, mini fudbal (osvetljenje uz doplatu), teniski teren (osvetljenje uz doplatu), stoni tenis, pikado, aerobik, razne dnevne animacije za decu i odrasle, a uveče tematski show program, besplatan wi-fi internet u lobiju i svim javnim površinama u hotelu.
Uz doplatu:  bilijar, stoni fudbal, video igrice, internet kafe, vitamin bar, spa centar (masaže, tretmani), frizer, rent a car, room servis, doktor, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, kolači, kafa i čaj, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel ima besplatan shuttle prevoz do Lyra Shopping centra koji se nalazi na 800 m od hotela. Hotel nudi uslugu 24h ultra all inclusive koncepta. Preporučujemo gostima koji žele kvalitetan smeštaj po pristupačnoj ceni.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.