Makednos 2* – Nikiti

Nikiti
Na samo 6 km od hotela Makednos je grad i glavni grad opštine Sitonija, Nikiti. Podeljen je na vrhu gde se nalazi planinsko selo sa kamenim kućama i ima muzej narodne umetnosti koji istražuje mitove i istoriju Makedonije. mesto sa dugačkom obalom, gosti tokom letnjih meseci preplavljuju plažu gde posećuju da se kupaju, ali i da uživaju u noćnoj šetnji istražujući prodavnice i zabavljajući se u restoranima, kafeu, baru i beach baru zaleđa.

Transport
Da biste posetili sa aerodroma Makedonija u Solunu veličanstvenu lokaciju hotela Makednos, kilometarska udaljenost je samo 94km

Restoran
Restoran hotela Makednos se nalazi na istom mestu i na istoj visini zgrade u kojoj se nalazi recepcija sa predivnim pogledom na more i bazen hotela.

Piće u baru pored bazena
Uživajte u piću u vodi ispred bara pored bazena i rashladite se uz neodoljive koktele profesionalaca. Probajte jela sa menija za užine i otkrijte sveže maštovite hladne letnje salate hotela i još mnogo toga!

Igralište
Hotel Makednos ima sadržaje prilagođene deci! Imamo vrtić na otvorenom koji im nudi obilje igara. Takođe postoji i poseban dečiji bazen, za sigurnost i zabavu!!!

Bazen za bebe
Imamo poseban dečiji bazen, za sigurnost i zabavu!!!

5 različitih tipova đakuzija
Jacuzzi je među hotelskim sadržajima koje naš hotel nudi besplatno. Nalazi se na kraju našeg luksuznog bazena i podeljen je na tri odvojena dela. Dva za jednu osobu i jedan koji ima kapacitet za više ljudi.

Jacuzzi ima nekoliko načina rada:
obrnuto plivanje
vodopad
odozdo
stil ležanja
Zabava i opuštanje


IZVOR: hotelmakednos.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.