Makryammos Bungalows 4* – Makryammos Beach

Lokacija:

kompleks bungalova, nalazi se na padini koja se spušta do jedne od najlepših plaža Tasosa, Makriamos plaže. Plaža Makriamos izuzetno pogoduje deci i neplivačima obzirom da je voda plitka duže od 50 m od trenutka ulaska u vodu. Od Limenasa je udaljen oko 2 km.

Sobe:

sve sobe imaju kupatilo sa fenom, terasu, krevetac (na upit uz doplatu), klima uređaj, frižider, sef i telefon. Standardne sobe (2+1) imaju dva standardna ležaja i sofu (kao pomoćni ležaj). Standardne sobe (2+2) imaju dva standardna ležaja i krevete na sprat. Superior sobe imaju isti sadržaj kao i standardne sobe, jedina razlika je u tome što su superior sobe bliže plaži. Deluxe sobe su namenjene za dve do tri osobe (dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa).

Sadržaj:

najpoznatiji hotel na Tasosu sastoji se od 206 soba raspoređenih u bungalove, izgrađene u tradicionalnom stilu, koji se savršeno stapaju sa okolinom. Svi bungalovi su u prizemlju, izgrađeni u tradicionalnom stilu od kamena, okruženi prelepim baštama koje se prostiru duž celog čuvenog Makryammos zaliva. Hotel poseduje sopstvenu privatnu plažu (što je retkost u Grčkoj), recepciju, WiFi internet u lobby baru (besplatno), restoran, tavernu na plaži, tri bara, veliki bazen sa delom za decu, mini klub za decu, mini market, terene za tenis (uz doplatu), košarku, odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), TV salu, salu za konferencije, parking, rent-a-car. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu se plaćaju.

Usluga:

polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.