Martha`s Haus 3* – Gerakini

Martha’s Haus je porodični hotel sa četiri zvezdice u blizini plaže Gerakini na Halkidikiju. S ljubavlju i pažnjom kreirali su ga ljudi koji su želeli da ponude prijateljsko i porodično okruženje uz besprekornu uslugu i poštovanje privatnosti posetioca.. Hotel nudi posetiocima prostrane dvokrevetne, trokrevetne i porodične sobe. Imanje pripada porodici gospodina Bazakasa više od 100 godina, a prepuno je maslina i voćaka kao i cveća, pruža ugodan boravak u mirnom i bujnom okruženju.

PRISTUP
Martha’s Haus se nalazi na udaljenosti od 40 minuta od aerodroma „Makedonija” u Solunu, 15 minuta od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, i grada N. Mudanija, i samo 500 metara od Gerakina. Udaljen je i 30 minuta od luke gde možete da krenete na jednodnevno krstarenje oko Svete Gore. Mnoštvo arheoloških lokaliteta kao što su Olint, Potidaja, pećina Petralona, Toroni, vizantijski Neposi, drevna Stagira – rodno mesto Aristotela, i prelepa šuma raznovrsnog univerziteta Cholomonta, omogućavajući zanimljive posete u blizini. Geografski položaj Gerakinisa, centra Halkidikija, čini ga idealnom polaznom tačkom za posete širom regiona.

SOBE
Hotel Martha’s Haus ima dvokrevetne – standardne dvokrevetne/dvokrevetne, Superior dvokrevetne/dvokrevetne, trokrevetne – standardne trokrevetne, junior apartman i porodične – Deluke porodične sobe. Dvokrevetne sobe mogu udobno da prime 2 do 3 osobe. Trokrevetne sobe i apartmani mogu udobno da prime 2 do 4 osobe, porodice sa malom decom ili grupu prijatelja, klimatizovane su, imaju mini-bar, čajnik za kafu ili čaj, sef za dragocenosti, sopstveno kupatilo kupatilo, fen, SAT TV i telefon. Deluke porodične sobe imaju zasebnu spavaću sobu i idealne su za porodice od 3 do 5 osoba.

BUFFET – SNEK BAR
Svi gosti uživaju u bogatom doručku i obedovanju na bazi švedskog stola. Bife se služi u blizini mora, u klimatizovanim lobijima, i nudi širok izbor lokalne i grčke kuhinje. Bilo da uživate u obroku u zlatnom pesku ili u senci maslina u bujnoj bašti, nudimo a la carte meni sa tradicionalnim jelima u blizini mora za nezaboravne trenutke opuštanja daleko od svakodnevne rutine. Tokom dana, do kasno u podne, možete uživati u grickalicama, sladoledima, sokovima, napitcima, kafama i piću iz Snek bara u blizini bazena. Menadžment hotela veliku pažnju poklanja snabdevanju domaćih i organskih proizvoda visokog kvaliteta. Porodica Bakazas Vam nudi tradicionalne recepte po proizvodima proizvedenim u baštama hotela kao što su odlično maslinovo ulje, zelene masline, rakije iz vinograda i domaći džemovi od voćaka.

PLAŽA – BAZEN
Hotel ima dva bazena: jedan za odrasle i manji za decu. Plaža ispred hotela je kristalno čista i ravna sa peskom, pogodna za sportove na vodi, pecanje i idealna za odrasle i decu. Naravno, možete uživati u oba po želji. Bez obzira šta odaberete, plaža ili bazen, kupanje u Martha’s Hausu, u Gerakiniju, biće zaista jedinstveno iskustvo za celu porodicu. Vodeći računa o prijatnom boravku naših kupaca, jedinicu smo opremili terenima za košarku i odbojku, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal. Za zabavu dece tu je i igralište koje uvek obraduje naše male goste. U lobiju recepcije ćete naći društvene igre kao i bogatu policu za knjige. Tu je i zabavni lobi sa satelitskom televizijom u baru. Na istom mestu nudimo i besplatan bežični pristup internetu. Područje je pogodno za tenis i sportove na vodi.


IZVOR: martashaus.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.