Maya World Imperial 4* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi na obali mora u mestu Beldibi, udaljen je oko 15 km od centra Kemera i 45 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran je 2019. godine i zauzima površinu od 14.000 m².
Plaža: sopstvena, šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.
Sobe: hotel poseduje četvorostospratnu zgradu sa 120 soba.
Standardna soba ima oko 23-30 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda besplatno), TV, balkon ili terasu, wifi internet (uz doplatu). Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, lobi bar, bar kod bazena, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, spa centar, akvabik, aerobik, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, animacija, tursko kupatilo, sauna, dečiji bazen i dečije igralište, wifi internet (uz doplatu). Uz doplatu: turska kafa, telefon, doktor, spa centar, osvetljenje terena i najam rekvizita, bilijar, spa centar, masaže i tertmani u spa centru, kompjuterske igrice, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge. Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Hotel na obali mora, pravi izbor za opuštajući odmor.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.