MERCURE HURGADA HOTEL 4*

Lokacija:

Mercure Hurghada hotel pripada lancu Accor Hotels, zauzima površinu od 40 000 m2. Smešten je na privatnoj peščanoj, Magawish plaži dugoj 700 m, okružen cvećem i zelenilom. Udaljen je 5 km od Memše, 17 km od nove marine u Hurgadi a od aerodroma Hurgada 8 km.

Sobe:

Hotel obuhvata centralnu zgradu (recepcija i manji deo smeštajnih kapaciteta) i zgrade bungalovskog tipa ili vila. Mercure Hurghada hotel ima 469 soba razlčitih kategorija sa pogledom na baštu, bazen ili more. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard (22 m2), superior (52 m2) i family (52m2 – spavaća i vratima odvojena soba sa krevetima na sprat za decu). Pomoćni krevet je sofa na izvlačenje veličine 175×70 cm. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, balkon ili terasu.

Sadržaj:

U svom sastavu Mercure Hurghada hotel ima glavni i a la carte restoran u kojem se služe jela mediteranske, azijske i morske kuhinje, 4 bara od koji je jedan na plaži, shisha cafić, diskoteku. Gostima je dostupan besplatan wi-fi u lobiju, prodavnice, menjačnica i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava:

Gostima su za sport i zabavu na raspolaganju spoljašnji bazen veličine 1800 m2 sa izdvojenim delom za decu, 4 teniska terena, 2 skvoš terena, bilijar, teretana, prostorije za masaže i razne tretmane, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, ronilački centar i razni sportovi na vodi. Najmlađima je na raspolaganju dečiji klub. Gosti Mercure Hurghada hotela bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane, na plaži i pored bazena.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.