Mesut Hotel 4* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Zauzima površinu od 1.712 m².
Plaža: hotelska privatna peščano – šljunkovita plaža je udaljena 50m od hotela (između hotela i plaže se nalazi ulica). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored bazena su besplatni). Peškiri za plažu nisu dostupni.
Sobe: hotel raspolaže sa 131 sobom, raspoređenih u 2 bloka.
Standardne sobe su površine 20-30 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj ili standardne ležajeve i sofu ili dodatni krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (prazan), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, otvoreni bazen za decu i odrasle, snek bar i bar pored bazena, fitness, tobogan, tursko kupatilo, besplatan wi-fi internet u lobiju i pored bazena.
Uz doplatu: room servis, usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, internet, sveže ceđeni sokovi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, flaširana pića, hrana i piće u baru na plaži, sauna, masaža, sportovi na vodi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za parove. Hotel ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo osoba muškog pola u sobi.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.