Mirada del mar hotel 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi na plaži, 9 km od Kemera u oblasti Goynuk. Udaljen je 45 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 1990. godine, renoviran 2005. godine i zauzima površinu od 100.000 m².
Plaža: Sopstvena, peščano – šljunkovita. Ležaljke i suncobrani, dušeci kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: Hotel raspolaže sa 542 sobe,  u glavnoj šestospratnoj zgradi je 285 standardnih soba, u anex delu u vrtu 110 soba. Imaju i sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe su površine 26-32 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe u anex delu sa pogledom na kopno/vrt (max 2 odrasle + 1 dete), a sobe u glavnoj zgradi su sa pogledom na kopno, delimičnim pogledom na more i pogledom na more.
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, centralnu klimu, mini bar (sokovi, voda i pivo – besplatno, prilikom dolaska), LCD/TV, telefon, sef, fen, balkon, room service (uz doplatu).
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski, riblji – uz doplatu),  konferencijske sale, 6 barova, 3 spoljašnja bazena, dečiji bazen, 5 vodenih tobogana, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, kanu, animacioni program za decu i odrasle – dnevni i večernji, aerobik, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, pikado, diskoteka, mini club (4-12 godina), dečije igralište, zoo.
Uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, bilijar, doktor, usluge pranja veša, baby sitting, sportovi na vodi, uvozna pića, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, piće u diskoteci, prodavnice, teniski tereni i osvetljenje.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, kafa, kolači i sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Koncept fame all inclusive usluge možete preuzeti ovde .
Napomena: Lepa i velika plaža, hotel ima dosta sadržaja, odličan odnos cene i kvaliteta.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.