Miraggio Thermal Spa Resort 5* – Paliouri

Miraggio Thermal Spa Resort se nalazi na Halkidikiju, Grčka; 110km od aerodroma SKG Solun. Miraggio Thermal Spa Resort kombinuje privlačnu prirodnu lepotu Halkidikija sa blistavošću inovativne moderne arhitekture, stvarajući destinaciju svetske klase napravljenu za ljubitelje fitnesa i blagostanja. Lokacija i dizajn odmarališta nude izuzetnu tačku odakle se možete diviti predivnom horizontu sve do Svete Gore, koja je UNESCO-ova svetska baština. Zadivljujući pogled pruža se na veličanstvene borove šume Halkidikija i superjahte Marine Miraggio.

Gosti mogu birati između osam restorana i uživati u internacionalnoj i Mediteranskoj kuhinji sa najboljim lokalnim sastojcima, kustos izvršni kuvar Džordž Papadopulos.

Dečija planeta u Miragiju je dizajnirana posebno za mlade goste i nudi interaktivni zabavni park sa animatronskim crtanim junacima, dnevne emisije, park za prskanje i kafić.

OBJEKTI I USLUGE

Ultra moderan prostor posvećen vašoj lepoti i zdravlju. Mirthia Thermal Spa koristi ovu prednost kroz svoj objekat koji pokriva 3.000m2 na dva nivoa. Veliki talasoterapijski bazen je direktno povezan sa morem sa vodom koja se zagreva i održava na stabilnoj temperaturi, dok postoji još jedan talaso koji postaje beskonačni bazen. Prostor za hidroterapiju ima tri prirodna bazena sa toplom vodom i odmorište sa barom i prekrasnim pogledom na Egejsko more i Svetu Goru.

Analitički, objekti termalne banje Mirthia se nalaze na dva sprata:
1. sprat
Recepcija
Frizerski salon
Manikir
Prostori za presvlačenje za žene i muškarce sa ličnim ormarićima
Bazen za talasoterapiju sa toplom morskom vodom
Thalasso-Infiniti bazen sa toplom morskom vodom sa pogledom na Egejsko more
Thermal Vell-Life apartman
Parni prostor
Suva finska i biljna sauna
Tepidarium
Hodanje na hladnom poniranju za poboljšanje cirkulacije
Fitnes centar sa najsavremenijim kardiovaskularnim i modularnim mašinama za otpornost za poboljšanje zdravlja i izdržljivosti tela

2. sprat
Vellness i prostor za opuštanje
VIP apartmani i sobe za tretmane


IZVOR: miraggio.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.