Movenpick Resort Soma Bay 5 * - Hurgada

Lokacija:

hotel se nalazi u mestu Soma Bay koje je preporuka svima koji žele potpuni mir i opuštanje na predivnim belim peščanim plažama crvenog mora. Od Hurgade je udaljen oko 45km.

Plaža:

privatna peščana plaža. Veliki deo plaže je kupališna zona sa plitkom vodom i priobalje je pokriveno koralima, te se preporučuje nošenje patika za kupanje a za prilaz koralima se koristi pontonski most. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel raspolaže sa 418 soba i apartmana koji su modreno opremljeni u kombinaciji sa savremenim i elegantnim nameštajem.
Classic standardne sobe su površine oko 30 m² (max 2 odrasle + dete do 6 godina ili 2 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje. Sobe gledaju na planinu-baštu, bazen ili lagunu.
Deluxe sobe su površine oko 35 m² (max 2 odrasle + 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle + dete do 14 godina), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje. Sobe gledaju na planinu, baštu, bazen ili lagunu.
Deluxe sobe pogled more su površine oko 58 m² (max 2 odrasle + 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle + dete do 14 godina), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje. Sobe gledaju na planinu, baštu, bazen ili lagunu.
Sve sobe imaju besplatan wi fi, klima, sef, mini bar (dnevna dopuna bezalkoholnim picima) , telefon, kuvalo za vodu, LCD TV, kupatilo sa fenom za kosu.

Sadržaj:

glavni restoran, a la carte mediteranski restoran, a la carte restoran libanske i orijentalne kuhinje, nekoliko snack barova (u lobiju, pored bazena i na plaži),  internet centar, menjačnica, servis za pranje i peglanje ,salon lepote, 3 spoljašnja bazena, teniske terene, bogato opremljen spa centar veličine 2.200 m2 (saunu, tursko kupatilo, đakuzi, relax soba, prostorije za masažu), fitnes centar, razne sportove na vodi, ronilački centar, sala za konferencije, dečiji klub, dnevne i večernje animacije za odrasle i decu, tenis, stoni tenis, bilijar, odbojka, teretana.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, bilijar, sauna, teretana, usluga pranja veša, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu. Hotel Movenpick Resort 5* ima mol, kojim možete pristupiti dubljim vodama. Koralni greben je pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.