Naias 3* – Hanioti

Hotel Naias se nalazi u Haniotiju, na istočnoj obali Kasandre, najzapadnijem od tri poluostrva Halkidikija. Hotel je udaljen samo 200 m od sela, gde se nalazi veliki broj restorana, tradicionalnih taverni, kafića, barova i svih vrsta prodavnica. Hanioti je jedno od najprometnijih letovališta u regionu. To je živopisno selo sa mnogo parkova punih drveća i cveća, širokim ulicama lakim za navigaciju i lepom peščanom plažom sa kristalno čistim morem. Obala je savršena za kupanje, sunčanje i sportove na vodi, a nagrađena je Plavom zastavom Evropske unije za čiste vode. Hanioti je najbolji izbor za putnike koji žele da spoje predivno grčko more sa ljupkim makedonskim pejzažom.

Naias je hotel sa 3 zvezdice koji se nalazi u prelepom zalivu Kasandra, u selu Hanioti na Halkidikiju. Hotel nudi prostrane studije i apartmane. Smešten na samoj plaži, naš hotel takođe ima beach bar koji služi sveže voćne sokove, lagane grickalice, osvežavajuće koktele i jela grčke kuhinje.

Restoran ELIA
Otvoreno: doručak 08.00 – 10.30, večera 19.00 – 21.00.
Restoran se nalazi u prvoj zgradi, direktno ispred bazena.
Služimo doručak i večeru na bazi švedskog stola sa mnoštvom ukusnih opcija.

Bar – restoran
Možete uživati u širokom izboru ukusnih grickalica i jela grčke kuhinje tokom celog dana, pored mora.

Igralište
Mladi gosti našeg hotela mogu se zabaviti na igralištu koje smo napravili pored bara i bazena.


IZVOR: naiashotel.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.