Neikos Mediterraneo 3* – Hanioti

Hotel Neikos Mediterraneo se nalazi nedaleko od plaže Hanioti i nudi terasu za sunčanje i otvoreni bazen. Objekat je udaljen 3 km od luke Glarokavos i 3,2 km od Agios Georgiosa. Smeštaj se nalazi 1 km od centra Haniotija i 94 km od aerodroma u Solunu. Na udaljenosti od 19 km gosti će takođe pronaći Afitos. Masoutes je blizu hotela. U sobama su klimatizovani i zvučno izolovani prozori. Takođe, imanje ima popločan pod. U baru se svakodnevno služi kontinentalni doručak. Gosti mogu uživati u evropskim, mediteranskim i grčkim jelima u Capari & Pizzeria na 5 minuta hoda od objekta. Smeštaj takođe poseduje prostoriju za prtljag, sef i parking.

Glavne osobenosti:
Wi-fi
24-časovne usluge
Bazen
Dining na licu mesta
Zabranjeno pušenje
Klima uređaj
Nema kućnih ljubimaca

Objekti:
Sobe za nepušače
Vi-fi
Zabranjeno parkiranje
Sef za čuvanje vrednosti
24-satni prijem
Nema kućnih ljubimaca
Sobe / sadržaji za osobe sa invaliditetom
Bezbednost
Ostava za prtljag
Kafić
Detektori dima
Toalet za invalide
Kupatilo za invalide
Aparati za gašenje požara

Trpezarija:
Kuvalo za vodu
Restoran
Snek-bar
Bar / salon
Lunch paketi
Slobodno vreme i sport:
Sezonski otvoreni bazen
Suncobrani za plažu
ležaljke
Terasa za sunčanje
Soba za slobodno vreme/TV

Usluge:
Plaćeni aerodromski prevoz
Domaćinstvo
Unajmiti kola
Prodavnice/komercijalne usluge
Piće za dobrodošlicu
Faks/fotokopiranje

Pogodnosti u sobi:
Klima uređaj
Zvučno izolirane sobe
Patio
Terasa
Baštenski nameštaj
Balkon
Besplatne toaletne potrepštine
Televizor sa ravnim ekranom
AM/FM budilnik


IZVOR: neikos-mediterraneo.greecemacedoniahotels.net

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.