Nubia Aqua Beach Resort 5* - Hurgada

Lokacija:

hotel se nalazi u severnom delu Hurgade. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 20 km.

Plaža:

privatna peščana plaža, sa pontonom dugim 300 m, udaljena oko 900 m. Upotreba bara, suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel raspolaže sa 403 sobe, raspoređenih u kompleksu od 9 manjih zgrada.
Standardne sobe su površine oko 36 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sa pogledom na baštu, sadrže francuski ili dva standardna ležaja, dodatni ležaja je sofa ili krevet na rasklapanje.
Standardne sobe sa pogledom na bazen su površine oko 36 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ili dva standardna ležaja, dodatni ležaja je sofa ili krevet na rasklapanje.
Family sobe veličine oko 52m2 (max 2 odrasle + 2 dete ili 3 odrasle + dete) sa pogledom na bazen ili okolinu. Sadrže glavnu sobu sa francuskim ležajem i odvojenu sobu sa dva standardna ležaja.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, sef, mini bar (uz doplatu), wi-fi internet (uz doplatu), balkon/terasu.

Sadržaj:

recepcija sa lobijem, glavni restoran, restoran sa barom na plaži, 5 a la carte restorana (uz doplatu), barovi (u lobiju, na plaži, bazenu, disko…), veliki akva park sa 6 bazena (jedan se greje u toku zimske sezone) i 16 tobogana, animacioni program, spa centar, teretana, centar za ronjenje i sportove na vodi, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, bilijar, dečiji klub, dečije igralište, wi-fi internet (uz doplatu).
Uz doplatu:  wi-fi internet, piće u disko baru, room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.