Oba Star hotel 4* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, na oko 2,5 km udaljen od centra Alanje i oko 125 km od aerodroma u Antaliji.
Plaža: sopstveni deo na prelepoj peščanoj Kejkubat plaži, udaljenoj oko 100 m od hotela (prelazi se ulica, a ima i podzemni prolaz). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
Sobe: hotel raspolaže sa 213 soba, rasporedjenih u 4 zgrade (blok A, B, C, D).
Standardne sobe su površine oko 22m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe su lepo i moderno dekorisane, imaju kupatilo sa tušem, individualnu klimu, TV, telefon, fen, balkon/terasu, mini bar (voda i bezalkoholna pića na dan dolaska), wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: restoran, lobi bar, bar kod bazena, otvoren bazen za odrasle, bazen za decu sa toboganima, wi-fi internet u lobiju besplatno, mini klub za decu od 4-12 god., igraonica, tursko kupatilo, sauna, fitness, pikado, stoni tenis.
Uz doplatu: room servis, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, prodavnice, telefon/fax, masaže, doktor, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sladoled, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, čaj, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel pruža kvalitetnu uslugu, odnos cene i kvaliteta odličan. Preporuka za parove i porodice sa jednim detetom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.