Olympic Bibis 3* – Metamorfosi

Hotel Olimpic Bibis, koji se nalazi na površini od 8 hektara i manje od 200 metara od plaže Metamorfosi, nudi prekrasan smeštaj. Hotel ima bazen sa terasom za sunčanje i ležaljkama, kao i baštu sa dečijim igralištem. Klimatizovani studiji i apartmani imaju balkon sa pogledom na more ili vrt.

Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u javnim prostorima hotela. Hotelski restoran služi doručak, ručak i večeru. Možete uživati u kafi i piću u hotelskom kafiću.

Sportsko-rekreativni sadržaji uključuju košarkaško igralište i stoni tenis. Grčke večeri se organizuju svake nedelje.

Centar Metamorfosija udaljen je 800 metara od hotela. Besplatan privatni parking je dostupan na licu mesta.

Hotel:
Besplatan bežični internet
Bazen na otvorenom
Dozvoljeni kućni ljubimci
Napomena: Ako imate kućnog ljubimca, obavestite prilikom rezervacije.

Pogodnosti u sobi:
Klima uređaj
Frižider
Kupatilo ili tuš
Balkon
TV

Hotelske usluge:
Bar
Restoran
Iznajmljivanje automobila
Besplatan parking
Igralište
Bazen
Besplatan bežični internet
Bašta
Stoni tenis
Igralište
Faks, fotokopiranje
Ostava za prtljag

Udaljenosti:
Aerodrom Solun: 83 km.
Solun: 97 km.
Nikiti: 8 km.


IZVOR: xenodoxeio.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.