Olympic Kosma 3* – Hanioti

Hotel Olimpic Kosma nudi bazen sa barom pored bazena i restoran sa švedskim stolom. Nalazi se na 2 minuta hoda od peščane plaže i 500 m od centra Haniotija na Halkidikiju.

Sobe imaju velike krevete od kamena i privatne balkone koji gledaju na bazen ili dvorište hotela. Satelitska TV, frižider i klima uređaj su standardni. Dostupne su vile sa privatnim bazenima.

Peščana plaža je udaljena 5 minuta hoda i ima ležaljke i suncobrane, kao i barove na plaži. Besplatne ležaljke su takođe obezbeđene pored bazena.

Bomo Olimpic Kosma Hotel se nalazi na povoljnoj lokaciji u blizini prodavnica i restorana u letovalištu. Međunarodni aerodrom Makedonija u Solunu udaljen je 90 km.

Objekti i usluge:
Doktor (na zahtev)
Usluge faksa i fotokopiranja
Lobbi Lounge
Recepcija / recepcija
Sef za čuvanje vrednosti
Satelitska TV
Travel Desk
Vodeni sportovi
Politika prijave
Vreme dolaska: 16:00
Vreme odlaska: 11:00

Operativni period
Naš objekat radi od 1. aprila do 30. septembra.


IZVOR: olimpickosma.reserve-online.net

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.