Onkel Resort Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Beldibi, 45 km od aerodroma Antalija i 13km od Kemera. Hotel je otvoren 2010., a renoviran 2015. godine i zauzima površinu od 8.000 m².
Plaža: privatna šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.
Sobe: hote ima jednu glavnu zgradu sa 137 soba.
Standardna soba ima oko 21 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle + beba), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili metalni krevet na rasklapanje. Može imati pogled na baštu ili na more. Family soba ima oko 42 m² (max 4 odrasle + dete), jedna velika soba.
Sobe imaju kupatilo, telefon, TV, split klima, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: glavni i a’la carte restorana (riblji-plaća se), lobi bar, snek bar kod bazena, spoljašnji i unutrašnji bazeni za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, aerobik, pikado, zabavni programi, takmičenja tokom dana i šou programi u večernjim satima, mini klub za decu sa igralištem (4-12 godina).
Uz doplatu: wifi internet, peškiri za plažu, paviljoni na plaži, telefon, frizer, doktor, dadilja, internet kafe, bilijar, masaže i tretmani u spa centar, motorizovani vodeni sportovi, kompjuterske igre, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Na samoj plaži, renoviran 2015. godine.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.