Pallini Beach 4* – Kalithea

Pallini Beach Hotel u Solinasu na Halkidikiju. Hotel Pallini Beach se nalazi na idiličnoj lokaciji na istočnoj obali poluostrva Kasandra na Halkidikiju, na samo 1 sat vožnje od Soluna i bez sumnje je savršen izbor za porodice ili parove svih uzrasta.

Hotel Pallini Beach se nalazi na sopstvenoj privatnoj zlatnoj, peščanoj potpuno uređenoj plaži sa najlepšim i novoizgrađenim beach barom Vhite Dome. Lokacija i izgradnja hotela daju neuporedivu prednost što sve sobe pružaju posetiocima prekrasan pogled na zaliv Toroneos. Dostupni su mnogi sportovi kao što su tenis na više terena, veliki izbor sportova na vodi, odbojka na pesku itd… Snek barovi, internet soba, mini market, prodavnice, amfiteatar na otvorenom su samo neki od sadržaja u okviru hotela. . Pored toga, svim gostima su na raspolaganju posluga u sobu, usluge hemijskog čišćenja i pranja veša, ormarići, iznajmljivanje automobila i pristup internetu u svim delovima hotela.

Hotel Pallini Beach je deo GHotels, vodeće hotelske grupe na Halkidikiju, koja nudi odličnu uslugu.
Ono što zaista čini razliku ovde u hotelu Pallini Beach je naše osoblje. Potpuno iskusno, naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju sa najvećom željom i entuzijazmom da Vam pruži najkvalitetnije usluge 24 sata dnevno.

Najduža zlatna plaža na Kasandri
Plaža Pallini oduševljava svoje posetioce prirodnim hladovinama pored mora sa borovima i palmama, opuštajućim ležaljkama i suncobranima i jednim od najpopularnijih barova na plaži u regionu. Ako želite pravu radost na moru, ovde je pravo mesto!

Aktivnosti za sve uzraste i doba dana
Naš višejezični tim za animaciju nudi kreativan, zabavan i raznovrstan zabavni program. Koristeći prednosti pejzaža ovog područja, naš imaginarni tim organizuje fantastične igre i aktivnosti sa radošću i zabavom na plaži i pored bazena. Porodice sa decom će sigurno doživeti jedinstvene trenutke u našem hotelu Pallini Beach sa 4 zvezdice. Profesionalni tim u našem mini klubu brine o našim malim prijateljima uz fantastične igre i kreativne sate.


IZVOR: pallini-beach.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.