Papillon Belvil Hotel 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi 5 km od Beleka, na samoj obali mora. Udaljen je oko 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je sagrađen 1995., poslednje renoviranje 2012. godine, zauzima površinu od 90.000 m ². Ima glavnu zgradu i club deo sa dvospratnim i trospratnim bungalovima.
Plaža: sopstvena peščana, dugačka 250 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu, kao i bar na plaži.
Sobe: hotel raspolaže sa 507 soba, 132 superior sobe u glavnoj zgradi, 365 club standardnih soba u bungalovima.
Superior sobe u glavnoj zgradi su površine oko 40 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet i single krevet, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Club comfort standardne sobe u bungalovima su površine oko 27 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet i single krevet, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa kadom (u bungalovima je kada ili tuš), centralnu klimu u glavnoj zgradi (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima) ili individualnu klimu u club bungalovima, TV, telefon, fen za kosu, mini bar (voda i sokovi-besplatno, dnevna dopuna), sef (uz doplatu), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, kineski i gril restoran – uz doplatu), 4 bara, spoljašnji bazeni, aqua park sa toboganima za odrasle i decu, unutrašnji bazen, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka, stoni tenis, košarka, mini club (4-7 god.), junior club (8-12 god.), teenage club (13-18 god.), dečije igralište, mini disko, razne animaciije i programi za decu i odrasle – dnevne i večernje, disko, besplatan wi-fi internet u lobiju.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, paviljoni na plaži, usluga pranja veša, bilijar, PC i video igrice, internet kafe, kuglanje, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, krofne, guzlem, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: velik hotelski kompleks sa dosta zelenila, dugačkom peščanom plažom sa najfinijim peskom. Preporuka za porodice sa decom, obzirom na izuzetan tim za animaciju dece i hotelske sadržaje za decu. Hotel ima odličan odnos cene i kvaliteta.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.