Philoxenia 4* – Psakoudia

Očaravajuće mesto, sa zlatnim peščanim plažama i kristalno čistim morem, deluje kao raj. Mesto gde preovladava miris borova, a ljubičasto nebo obećava sanjive izlaske i romantične zalaske sunca.

Na početku drugog poluostrva Sitonije, u naselju Psakoudia, dočekuje vas nedavno renovirani hotelski kompleks sa 4 zvezdice PHILOKSENIA HOTEL, koji vam obećava nezaboravan odmor, jedinstvene bezbrižne trenutke i potpuno opuštanje duše i tela.

Samo sat vremena od aerodroma Makedonija i grada Soluna, na šumovitoj lokaciji, sa aromama borova i sunčevih zraka koji zuju kroz njih, uz cvrkut ptica i morsku uspavanku, na dah od nagrađivane „Plave zastave“ plaže, HOTEL PHILOKSENIA čine vaše snove stvarnošću.

Savremeni sadržaji, dva grejana otvorena bazena pod nadzorom spasilaca, bar pored bazena, restorani, prelepe bašte pune cveća, maslina i aromatičnog bilja, prostori za relaksaciju i fitnes centar, dečiji klub za decu od 4-12 godina, ekološka svest i zaštita životne sredine, su ključ uspeha gostoljubivog HOTELA PHILOKSENIA.

Usluge:
24-časovna recepcija
Brzi odlazak
Usluga buđenja
Wi-Fi na bazenu PC, Internet, štampa, faks
Sobna usluga
Besplatan parking
Pomoćni ležaj – dečji krevetić
Iznajmljivanje automobila, motocikala, bicikala
Jutarnje vesti
Usluge pranja, peglanja
Usluga transfera
Čuvanje dece
Zamena peškira
Rani doručak na zahtev


IZVOR: philoxenia.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.