Pine Beach Belek Hotel 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi se na oko 3km od centra Beleka, 45km od centra Antalije, oko 33km od aerodroma Antalija. Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 118.000m². Izgrađen je 2001. godine, a poslednji put renoviran 2022. godine.
Plaža: Privatna peščano-šljunkovita plaža. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.
Sobe: Hotel se sastoji od četvorospratne i petospratne glavne zgrade i 13 bungalova. Ima 743 smeštajne jedinice.
Club standard sobe  su površine oko 33m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), nalaze se u klupskom delu, sadrže francuski krevet ili dva standardna kreveta, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje, imaju pogled na baštu.
Standardne sobe mainbuilding  su veličine oko 35m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete ), nalaze se u glavnoj zgradi, sadrže francuski krevet ili dva standardna kreveta, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje, pogled vrt ili bočni pogled more.
Sve sobe imaju balkon, tuš ili kadu, fen, TV sa satelitskim i radio kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava vodom i sokovima), sef, centralnu klimu, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet. Papuče i bade mantil su na zahtev. Hotelski sadržaj: 2 glavna restorana, 3  à la carte restorana (turski, riblji i mediteranski), 3 snack restorana, 9 barova, 2 poslastičarnice i dečiji bife, mini klub Pino (4-7 god.), maxi klub Pinny (8-12 god.), teenage klub Tinny (13-17 god.), mini disko, igraonica, mini bioskop, igralište, dečiji bazen, dečiji meni u glavnom restoranu, tri otvorena bazena u klupskom i resort delu, tri dečija bazena i tri zatvorena bazena (dva se plaćaju jer su u okviru Helen Spa centra), bazen sa morskom vodom koji se greje u martu, aprilu i novembru, akva park sa osam tobogana, fitnes centar, animacije, dva teniska terena, gimnastika, aerobik, joga,aquabike, boćanje, badminton, stoni tenis, pikado, mini fudbal, odbojka na plaži, streljaštvo, vaterpolo, nemotorizovani sportovi na vodi, frizer, servis za pranje veša, prodavnice, doktor, internet cafe, telefon, spa & wellnes usluga. Hotel ima koncept za bebe koji uključuje sledeće sadržaje: kolica za bebe (uz depozit), kadice za kupanje, noše, kolevku, hranu za bebe u glavnom restoranu. Uz doplatu: luna park, čuvanje dece, paviljoni na plaži, telefon, room service, frizer, servis za pranje veša, prodavnice, doktor, internet cafe, telefon, spa & wellnes usluga, bilijar, osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, golf, časovi plivanja, video igre, spa centar – 2 zatvorena bazena (jedan sa hidro masažom), sauna, parno kupatilo, 2 turska kupatila, tretmani za negu lepote, masaže i terapije, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Napomena: hotel se odlikuje kvalitetnom uslugom i prelepom prirodom. Preporuka za sve tipove gostiju, a posebno za porodice sa decom.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.