Pine House Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: nalazi se u Čamjuvi, mestu udaljenom od Kemera 10 km. Aerodrom u Antaliji je 65 km daleko. Zauzima površinu od 930 m², otvoren je 2008. a poslednji put je renoviran 2012. godine.
Plaža: hotelska šljunkovita plaža je udaljena 200 m od hotela (deli ih ulica). Ležaljke, suncobrani, peškiri (uz depozit) i bar na plaži (ne služe alkohol) su besplatni za goste hotela.
Sobe: hotelska zgrada od četiri sprata raspolaže sa 117 standardnih soba.
Standardna soba ima oko 24 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.
Sobe imaju centralni klima uređaj, sef (plaća se), telefon, TV, mini bar (prazan), balkon.
Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran, 3 bara, 2 bazena, 2 vodena tobogana, sala za konferencije (80 mesta), besplatan wifi internet u lobiju, sauna, tursko kupatilo, aerobik, đakuzi, stoni tenis, pikado, teretana, vaterpolo, muzika uživo, boćanje, odbojka na pesku, boćanje, animacija, dečiji bazen, dečije igralište.
Uz doplatu: sef (nalazi se u hotelskoj sobi), mini bar, telefon, doktor, masaža, svi motorizovani vodeni sportovi, room servis, prodavnice, uvozna pića, sva pića posle 23h, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
 Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.
Napomena: Preporuka za mlade i osobe koje žele da prošetaju od hotela do plaže.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.