Pomegranate Wellness Spa Hotel 5* – Nea Potidea

Sa širinom spektakularnih plaža, zelenim planinama, arhitektonskim nasleđem, kulturnim muzejima, tradicionalnim selima, mirisnim vinogradima i prostranim hektarima borove šume… Halkidiki se s pravom smatra najspektakularnijom destinacijom za odmor u severnoj Grčkoj. Sa svojim karakterističnim „trozupcem“, produžen je sa 3 „noge“ u obliku skoro ostrva (Kasandra, Sitonija i Sveta Gora) u azuru Egejskog mora.

Pomegranate Vellness Spa Hotel je istaknuto pozicioniran na zapadnoj obali Halkidikija i harmonično okružen mitskom planinom Olimp i duhovnim Atosom, pružajući neograničen pogled na plavetnilo Egejskog mora.

Ovo odmaralište sa peščanom plažom koje se nalazi na „ulazu“ na poluostrvo Kasandra, samo nekoliko minuta hoda od čuvenog kanala Potidea, koji je izgradio Kserks u 5. veku pre nove ere, smatra se jednim od najboljih luksuznih hotela na Halkidikiju.

Probudite se iz prijatnog sna, povucite zavese i okupajte svoju sobu toplim suncem. Zavalite se i uživajte u gutljaju svoje Nespresso kafe, u privatnosti svog balkona ili terase.

Svih 130 Elegant soba uređeno je prvoklasnim materijalima, najfinijim tkaninama i ekskluzivnim dizajnom enterijera u mediteranskom stilu.
U savršenoj harmoniji sa prirodnim okruženjem, svaki smeštaj ima svoju terasu ili balkon sa kojih se može uživati u vrhunskim baštama i zadivljujućim bočnim pogledom na more. Sva kupatila obložena mermerom i dizajnerskom keramikom su opremljena hidromasažnim kadama.


IZVOR: pomegranatespahotel.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.