Porfi Beach Hotel 3* – Nikiti

Porfi Beach Hotel se nalazi u Nikitiju, na Halkidikiju, na najživopisnijoj, tihoj i zelenoj lokaciji pored plaže. To je hotel sa 3 zvezdice, idealan za parove ili porodice koje traže opuštanje u bezbednom i prijateljskom okruženju, koji će vam ponuditi sve što vam je potrebno za divan odmor ovde, na Sitoniji, Halkidiki.

“Porfi Beach Hotel” je prvi put otvorio svoja vrata za javnost u junu 1992. godine i od tada svojim gostima neumorno pruža najbolje usluge. Nalazi se na samoj obali mora, na predivnoj, netaknutoj, peščanoj plaži “Makria Lagada” zaliv, okružen jednom od najvećih borovih šuma na Halkidikiju, čini idejnu destinaciju za opuštajući i podmlađujući odmor. Obim usluga i aktivnosti koje se nude zadovoljiće i najzahtevnije kupce.

Sastoji se od 87 soba (24-55 m2) od kojih 33 dvokrevetne, 21 Superior dvokrevetne, 19 porodičnih soba, 7 junior apartmana i 7 luksuznih dvosobnih apartmana, sve sa sopstvenim balkonima ili terasama sa direktnim ili delimičnim pogledom na more. , ili sa pogledom na baštu i bazen. Međusobno povezane sobe su dostupne na zahtev. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, WC, frižider, SAT TV, klimu, direktnu telefonsku liniju, balkon ili terasu, peškire za telo i lice, fen za kosu, kupatilo i poslugu u sobi.

Hotel Porfi Beach u Nikitiju na Halkidikiju nudi vam sledeće usluge:
Vodič za korisničku podršku
Spisak soba za poslugu u sobi
Sobe od 24 – 55 m2
Kupatila sa kadom
Kupatila sa tušem
Communicating Rooms
Satelitska TV, Klima
Mini bar, telefonski priključak
Balkon, terasa
Bade mantil
Papuče za kupatilo
Fen za kosu
Dekoracija kupatila
Obedovanje u sobi


IZVOR: porfi.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.