Portes Beach 3* – Nea Potidea

Hotel Portes Beach, smešten je na samoj plaži, ima sjajan pogled na more u živopisnom naselju Nea Potidea na Halkidikiju.

Hotel Portes Beach na Halkidikiju ima 195 soba, elegantnih, prostranih i klimatizovanih, sa balkonima ili terasama sa kojih se pruža veličanstven pogled na bašte. Postoje tri vrste soba koje pokrivaju sve potrebe naših gostiju.

Uživajte u gastronomskom izboru koje nudi hotel Portes Beach. U glavnom hotelskom restoranu možete probati mediteransku i internacionalnu kuhinju, dok se u taverni koja se nalazi u blizini plaže služe grčka tradicionalna jela. Opustite se u glavnom baru i baru pored bazena u hotelu dok uživate u osvežavajućem soku ili koktelu.

GLAVNI RESTORAN
Elegantan i prostran glavni restoran PORTES BEACH HOTEL-a služi ukusna jela grčke, mediteranske i internacionalne kuhinje. Iskusni kuvar priprema sa velikom pažnjom i kvalitetnim materijalima, sva jela, koja se služe sveža i ukusna za uživanje. Doručak i večera se poslužuju u glavnom restoranu uz kuvanje uživo.

TAVERNA
Pored plaže, renovirana tradicionalna grčka taverna PORTES BEACH HOTEL-a služi a la carte sveža i ukusna predjela, ribu, meso, salate, deserte i voće. Božanstveni ukusi, vrhunski kvalitet i odlična domaća vina, profesionalna usluga, stvaraju jedinstveno gastronomsko iskustvo koje se ne sme propustiti. Gostima All Inclusive na raspolaganju su i servisne stanice za ručak.

MAIN BAR
Glavni bar sa modernim nameštajem i jedinstvenim dizajnom nudi veliki izbor kafe, svežih sokova, osvežavajućih pića, koktela, ukusnih grickalica i brojnih alkoholnih pića, uz prepoznatljive i prijatne zvuke muzike.

POOL BAR
Opustite se pored bazena ili mora, sunčajte ili izaberite društvo sa prijateljima i uživajte u hladnom piću ili soku, kafi, hladnom pivu ili užini, ceo dan. Uveče uživajte u muzici i mnogim događajima pod zurećim grčkim nebom.


IZVOR: acrosshotels.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.