Portes Lithos 5* – Nea Potidea

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na obali zaliva Termaikos, samo 4 km od grada Nea Mudanija, sa pogledom na planinu Olimp i Egejsko more sa zalaskom sunca koji oduzima dah.

Smešten na najužoj traci zemlje na Halkidikiju, pored mora i retke zaštićene močvare Portes Litos je idealan za ljude koji traže opuštanje u kombinaciji sa inspirisanom kulturom i eklektičnim stilom. Ovo otvoreno i prozračno utočište od 130 soba kombinuje vrhunske pogodnosti i prirodu sa opuštenom atmosferom, dok naše goste uranja u lokalno okruženje. Iz tog razloga svaka soba je napravljena isključivo od prirodnih materijala: lokalnog kamena, drveta i rečne trske. Učesnici grčkih ideala gostoprimstva stavljamo sreću naših gostiju u srž naše filozofije.

Sunčano vreme i blizina međunarodnog aerodroma u Solunu omogućavaju da se brzo uskoči u obilje aktivnosti koje uključuju vodene sportove, jogu, tenis, ronjenje, izlete u prirodu; razne vellness tretmane; jedrenje na luksuznom katamaranu; kulturne ture u lokalna sela i mnogo, mnogo više. Ili se jednostavno opustite i izgubite u našoj maloj oazi mira, uživajući u 250 metara peščane plaže i jedinom grčkom suncu. Među peščanim dinama našeg povlačenja pojavljuju se morski narcisi. Oni su ugroženi, zaštićeni od nas i inspiracija za naš logo.


IZVOR: porteslithos.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.