Porto Sani Hotel 5* – Sani

Smešten na veličanstvenom poluostrvu Kasandra na Halkidikiju u Grčkoj. Udaljen je samo 50 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Solunu (SKG), sa svakodnevnim vezama za mnoge destinacije.

Zakoračite u svet prefinjenog luksuza u Sanijevom intimnom hotelu. Elegantno okruženje za one koji traže uslugu po meri i potpunu lakoću. Otvorite vrata svoje terase direktno na privatnu plažu Sani Asteriasa i uronite u more. Svijetlosti apartmani očaravaju, hvatajući duh Mediterana. Ugodni detalji, od kozmetičkih tretmana u sobi do šampanjca po dolasku, čine ovaj raj savršenim.

Izađite iz svog apartmana i nađite se na delu privatne plaže, mekog belog peska ispod prstiju i usluga sa 5* na raspolaganju.

U suprotnom uživajte pored bazena pored našeg otvorenog bazena sa grejanjem ili se odlučite za apartman sa sopstvenim privatnim bazenom – oboje sa istom besprekornom uslugom na dohvat ruke.

Naših 57 prostranih i lepo opremljenih apartmana ima bezvremenski stil, sa pogledom na marinu ili more, i direktnim pristupom privatnoj plaži.

Sa pogledom na elegantnu Sani marinu, restoran Over Vater Sani Asterias udružio se sa svetski poznatim kuvarom sa 2 Michelin zvezdice, Stefani Le Kuellec, kako bi kreirao ekskluzivni meni sofisticiranih i ukusnih modernih francuskih tanjira. Počevši da kuva sa sedam godina, Le Kuellec je 2013. godine osvojila svoju prvu zvezdu Michelin, a drugu 2020. u svom hvaljenom pariskom restoranu La Scene, koji je otvorila 2019.


IZVOR: sani-resort.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.