Porto Sani Hotel 5* – Sani

Nekoliko trenutaka udaljen od živahne marine Sani, Porto Sani prikazuje mediteranski život u njegovom opuštenom i najslađim izdanju. Prošetajte po pesku obasjanom suncem, uživajte u koktelu pored jednog od bazena u stilu lagune i uživajte u jedinstvenim ukusima, sa još dva ukusna restorana koja su upravo otvorena. Sa novim i renoviranim apartmanima, savršeno prilagođenim mladim porodicama i besplatnim punim pansionom, biće to očaravajuće bekstvo za sve uzraste.

Zaronite u snove pored jednog od mnogih blistavih zagrejanih bazena. Dve suncem okupane lagune za vas da se opustite i zabavljate mališane satima, kao i još dva bazena specijalno dizajnirana za njih. U međuvremenu, mališani mogu da uživaju u podlošku za prskanje mališana.

Svaki od naših 148 apartmana oličava eleganciju sa ukusom, sa porodičnim detaljima koji su dizajnirani da vas oduševljavaju.

Uživajte u boravku u porodičnom Porto Sani. Naša pažnja posvećena detaljima, sa specijalnim jelovnicima za dobrobit dece i beba od strane Anabel Karmel, kao i sa novim proširenim dečijim klubom i jaslicama, znači da cela porodica može da uživa u opuštajućem odmoru u ovom elegantnom hotelu.

Svaka prilika je proslava u Porto Sani. Spustite se do Sani Marine za primamljiv niz svetske kuhinje, od grčke do italijanske i japanske.


IZVOR: sani-resort.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.