Possidi Holidays Resort & Suites 5* – Possidi

Possidi Holidais Resort & Suites Hotel, koji se nalazi na Kasandri Halkidikiju, na samoj peščanoj plaži, svake godine se nagrađuje za odličan nivo usluge i ekološki i ekološki menadžment. Njegovi odlični sadržaji i usluge čine ga luksuznim mestom za vaš opušteni odmor na plaži, dok je u isto vreme vaša baza za doživljaj jedinstvenih uzbuđenja koje poluostrvo Kasandra može da ponudi.

Uputstva iz Soluna:
Grad Solun je udaljen približno 105 km od hotela Possidi Holidais Resort & Suites. Sa Međunarodnog aerodroma Makedonija u Solunu (SKG), idite na rutu A24 i pratite uputstva i putokaze za Nea Moudania-Kasandra-Halkidiki. Na oko 70km, na kružnom toku izađite na 2. izlaz na pokrajinski put i uputite se ka Kasandreji – Siviri. Pratite uputstva i znakove do sela Siviri i Possidi i nakon 13 km skrenite desno za selo Possidi. Kada stignete do sela Possidi, naći ćete znakove koji vas upućuju do hotela Possidi Holidais Resort & Suites.

Usluge:
Recepcija otvorena 24 sata
Sobna usluga
Usluge menjanja valuta
Iznajmljivanje automobila, motocikala, brdskih bicikala
Internet i e-mail usluge
Faks usluga
Frizerske usluge na zahtev
Taksi služba
Medicinska nega
Usluga pranja – čišćenja
Objekti i oprema za sportove na vodi, dostupni tokom leta na zahtev
Planiranje izleta i izleta
Prevoz hotelskim autobusom
Besplatan bežični pristup internetu u svim javnim i konferencijskim salama.


IZVOR: possidi-holidays.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.