Potidea Palace Hotel 4* – Nea Potidea

Potidea Palace se smatra jednim od najboljih all inclusive hotela na Halkidikiju, a gosti ga rangiraju kao jedan od najboljih porodičnih hotela na Halkidikiju. Otvoren potpuno renoviran 2016. godine, nakon opsežne renovacije, ovaj All Inclusive hotel sa 4 zvezdice na plaži na Halkidikiju kombinuje intimno prirodno okruženje sa luksuznim uslugama i sadržajima koji se očekuju od imanja sa 5 zvezdica, nudeći neuporedivo iskustvo odmora za porodice i parove.

Ovaj ekskluzivni All Inclusive hotel na Halkidikiju nudi izbor od 234 elegantne i prostrane sobe i apartmana, raspoređenih u 9 zgrada povezanih predivnim uređenim vrtovima. Uz širok izbor vrhunskih smeštajnih i rekreativnih sadržaja, od lokalne gastronomije do zabavnih programa, gosti će uživati u neverovatnim pogledima na planinu Olimp, kao i azurno plavo Egejsko more, u slobodno vreme.

Tražite All Inclusive hotel na Halkidikiju, Potidea Palace Hotel je vaš najbolji izbor.

Potidea Palace, hotel All Inclusive na Halkidikiju, nudi elegantno dizajnirane luksuzne sobe i apartmane za parove ili porodice do 5 osoba, raspoređene u 9 različitih zgrada.

Brižan odnos osoblja u kombinaciji sa visokom uslugom čine da se naši gosti osećaju kao kod kuće.


IZVOR: potidea-palace.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.