Premier Le Reve Hotel & Spa 5* - Sahl Hashesh

HOTEL NE PRIMA DECU ISPOD 16 GODINA

Lokacija:

Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Plaža:

sopstvena peščana plaža, ima ponton dug 100m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela..

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 362 sobe.
Standardne sobe su površine oko 49m2 (max 3 odrasle osobe), sa francuskim ležajem ili 2 standardna ležaja. Sobe su sa pogledom na vrt, bazen ili more.
Sadrže kupatilo sa kadom i tuš kabinom, mini kozmetiku, fen, sef, mini bar (sokovi i voda – dnevna dopuna), LCD TV, wi-fi internet, klimu, balkon ili terasu.

Sadržaj:

1 glavni restoran, 5 a la cart restorana, 5 barova, 4 bazena na otvorenom, SPA centar (tursko kupatilo, sauna, masaže), teretana, wi-fi internet, animacioni program, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi, apoteka.
Uz doplatu: SPA centar, doktor, servis za pranje i sušenje veša, apoteka.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno ( doručak- ručak- večera) – buffet servise ( samoposluživanje), topla i hladna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.