Queen’s Park Le Jardin Hotel 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi 7 km od Kemera, u oblasti Kiriš. Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je sagrađen 1998. godine, a renoviran 2013. godine i zauzima površinu od 48.000 m².
Plaža: Sopstvena, peščano – šljunkovita, 200 m dugačka. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 308 soba – 251 standard soba i 54 family sobe, raspoređenih u četiri bloka na tri sprata.
Standardne sobe su površine oko 18 m² (max 2 odrasle + 1 dete ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 45 m²  (max 2 odrasle + 2 dece ili 4 odrasle), sastoje se iz dve sobe (u jednoj sobi francuski krevet i drugoj sobi dva odvojena kreveta), kupatilo, balkon.
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili tušem, centralnu klimu, SAT/TV, telefon, sef, fen, balkon, minibar (bezalkoholna pića, svakodnevna dopuna).
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, riblji, otomanski – uz doplatu), 3 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, 3 vodena tobogana, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, hamam, fitness centar, frizer, animacioni program tokom dana, a uveče muzički show, diskoteka, stoni tenis, bilijar, odbojka na plazi, aerobik, teniski teren (osvetljenje uz doplatu), mini club (4-12 godina), dečije igralište.
Uz doplatu: masaže, frizer, bilijar, doktor, room servis, usluge pranja veša, baby sitting, sportovi na vodi, uvozna pića, piće u diskoteci, prodavnice.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, kafa, sladoled, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Koncept ultra all inclusive usluge možete preuzeti ovde .
Napomena: Hotel u zelenilu, preporuka za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.