Ramada Resort Lara 4* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u Lari (drugi red od plaže), udaljen je 9 km od centra Antalije i 14 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2013. godine.
Plaža: sopstvena peščana, udaljena oko 330 m od hotela (prelazi se prometna ulica). Organizovan besplatan shuttle bus do plaže. Na plaži se nalazi bar i snek klub. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, kao i peškiri za plažu. Paviljoni uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 396 soba, rasporedjenih u 4 zgrade.
Standardne sobe su površine oko 30 m² (max 2 odrasle), sadrže francuski ili dva odvojena ležaja.
Superior sobe su površine oko 35 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski i standardni ležaj, postoji mogućnost dodatnog ležaja, koji može biti sofa/krevet na rasklapanje.
Family suite je površine oko 70 m² (max 5 odraslih + dete), sadrži dnevnu sobu, dve spavaće sobe i jedno kupatilo. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. TV se nalazi samo u dnevnoj sobi.
Sobe imaju kupatilo (tuš/kada, lavabo, wc), TV, telefon, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), fen za kosu, mini bar (voda i sokovi – svakodnevna dopuna), set za kafu i čaj, sef, wi-fi internet (besplatno, slabiji signal), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, snek restoran i bar, 4 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski, azijski- besplatno jednom tokom boravka, uz rezervaciju), lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, disko klub, spoljašni bazen, bazen sa 4 tobogana, dečiji bazen sa toboganima, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, košarka, dečiji klub (4-12 god.), animacioni programi i zabava za decu i odrasle.
Uz doplatu: frizer, prodavnice, pranje i peglanje odeće, telefon/fax, rent a car, fotograf, bilijar, internet kafe, svi sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa i wellness centru, doktor, room servis, uvozni šampanjac, flaširana domaća i uvozna vina, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, kasna večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: jedan od boljih hotela u kategorizaciji sa 4*, odličan odnos cene i kvaliteta. Preporuka agencije.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.