Raymar Resort Hotel 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi na putu koji povezuje Alanju i Side. Od centra grada Side udaljen je 30 km, od Alanje oko 40 km, a od aerodroma u Antaliji oko 90 km.
Plaža: sopstvena, peščano – šljunkovita, 200 m dugačka. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni.
Sobe: hotel raspolaže sa 266 soba.
Standardne sobe su površine oko 24-32 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji, meksički – besplatno jednom u toku boravka), 3 bara u okviru hotelskog kompleksa, disko bar, otvoreni bazen, zatvoreni bazen (zatvoren u periodu 01.04.-31.10.), dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, zabavni programi, takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu 4-12 god., wi-fi internet besplatan u lobiju i javnim delovima hotela.
Uz doplatu: internet kafe, đakuzi, bilijar, stoni fudbal, igrice, teniski tereni (plus oprema i osvetljenje), spa centar (masaže, tretmani), frizer, rent a car, room servis, doktor, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sladoled, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, jutarnja užina, popodnevna užina, kolači, kafa i čaj, kasni noćni bufe, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima se dopunjuje svakodnevno, dijetalni bufe i dečiji bufe u glavnom restoranu.
Napomena: odličan odnos cene i kvaliteta, preporuka za porodice sa decom, za rekreaciju i odmor. Preporuka naše agencije.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.