Rema Hotel 3* – Vourvourou

Hotel Rema se nalazi u Vurvuru, na Halkidikiju, lokaciji koja je zaista iz snova poznata po svojim prelepim plažama sa kristalno čistim plavo-zelenim vodama i obiljem zelenila koji ga okružuje. Vurvuru se nalazi u centru poluostrva Sitonija, drugog „podnožja” Halkidikija, i udaljen je oko 120 km od grada Soluna. Putovanje od solunskog aerodroma do hotela Rema traje oko sat vremena.

Hotel se nalazi pored prelepe plaže Vurvuru i ima veoma lep bazen sa barom za idealno letnje opuštanje. Štaviše, zbog svog geografskog položaja, udaljen je samo nekoliko minuta od nekih od najpoznatijih plaža Sitonije i celog Halkidikija, kao što su Kalogrija, Lagomandra, Porto Kufo i naravno čuvene širom sveta po lepoti i jedinstvenost, Kavourotripes.

Bilo da više volite da se opustite pored bazena prelepog hotela uz uživanje u hladnim koktelima, da li više volite da idete ulicama i istražite okolinu, Hotel Rema je savršen izbor za odmor koji ćete pamtiti celog života.

Usluge
24-satni prijem
Besplatan bežični pristup internetu
Dnevno čišćenje sobe
Restoran sa doručkom na bazi švedskog stola
Bazen sa morskom vodom
Restoran, kafe
Privatni parking za automobil i čamac
Iznajmljivanje automobila
Pristup invalidima
Igralište za decu
Teretana
Lift
Poziv za buđenje
Sobna usluga
Transfer (uz doplatu)

Idealna lokacija
Hotel REMA se nalazi u Vurvuru na Halkidikiju, na samo sat vremena vožnje od aerodroma u Solunu.

Nekoliko koraka od plaže
Odmah pored dubokih plavih voda Vurvurua na Halkidikiju i samo nekoliko trenutaka od mnogih veličanstvenih plaža Sitonije


IZVOR: hotelrema.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.