Rixos Premium Magawish Suites Villas 5* - Hurgada

Lokacija:

hotel je udaljen od Sakale oko 8 km i oko 7 km od aerodroma. Tržni centar Senzo Mall udaljen je oko 10 km. Hotel je renoviran 2019., a otvoren 2021. godine.

Plaža:

privatna peščana plaza. Jedan deo plaže je koralni greben, dok je veći deo kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel u ponudi ima 410 smeštajnih jedinica.
Suite garden view ima balkon sa pogledom na vrt, površine između 53 i 73 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Suite sea view ima balkon sa pogledom na more, površine između 53 i 73 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.Sve smeštajne jedinice Rixos Premium Magawish suites and villas poseduju moderan nameštaj, telefon, TV, sef, aparat za kafu i čaj, i mini bar (koji se dopunjava svakog dana). Kupatila su opremljena sa punim toaletnim priborom, bademantilima, papučama, fenom za kosu i peškirima.

Sadržaj:

sedam barova,pet a la carte restorana, fitnes centar, Riki Kids Club, teren za tenis, košarku i odbojku, i ronilački klub, devet bazena, od čega su dva dečija bazena, mini fudbal, teren za više sportova, joga, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, zumba, pilates, časovi plesa, večernji program, Wi-Fi internet u celom kompleksu, frizer, doktor, konferencijska sala, parking, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, Vitamin bar, teretana, mini disko, soba za bebe (1-4 godine), mini klub (4-12 godina), igralište.
 Uz doplatu: room servis, a la cart restorani, doktor, apoteka, masaže i tretmani u spa centru, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, usluga pranja veša, golf, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.

Usluga:

Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kao i pojedina uvozna pića.
Napomena: sa elegantnim i savremenim dizajnom, ovo je verovatno najluksuzniji hotel u Hurgadi.
Preporuka za sve tipove gostiju.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.