Royal Dragon 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata i 57 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2008. godine, na površini od 50.000 m², član je Stone hotelske grupacije.
Plaža: sopstvena peščana, odvojena šetalištem od hotela. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa 564 sobe.
Superior sobe su površine oko 40 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, treći standardni ležaj, a dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno, more ili bočnim pogled more.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), TV, telefon, sef, ketler za kafu i čaj, mini bar (voda i pivo – svakodnevna dopuna), balkon/terasu, wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, 2 restorana, poslastičarnica, 4 a la carte restorana (italijanski, dalekoistočni, turski, riblji – uz doplatu), 2 lobi bara, bar na bazenu, bar na plaži, aqua bar i još 5 barova, veliki spoljašnji bazen, aqua park sa 8 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu (koriste zajedno sa gostima hotela Royal Taj Mahal 5*), spoljašnji bazeni za decu, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, dečije igralište, mini disko i mini klub (4-12 god.), stoni tenis, teniski teren, odbojka na plaži, pikado, aerobik, luna park, raznovrsni programi animacija i show programa za decu i odrasle, wi-i internet.
Uz doplatu: zamena peškira za plažu, bademantil, PC i druge igrice, bilijar, kuglanje, internet kafe, “brži” internet, teniski tereni (plus oprema i osvetljlenje), spa centar (masaže, tretmani), frizer, rent a car, čuvanje dece, doktor, room servis, sale za sastanke, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, šampanjac, flaširana vina, luksuzna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i pojedina uvozna pića, kasna večera.
Napomena: hotel je specifičnog arhitektonskog dizajna, uz uslugu 24h ultra all inclusive koncepta. Preporuka za sve tipove gostiju, posebno za porodice sa decom zbog svog velikog aqua parka i luna park

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.