Royal Holiday Palace 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi 17 km od Antalije, 15 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2011. godine, na površini od 53.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Paviljoni na plaži su uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 604 sobe.
Superior sobe su površine oko 46 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj, standardni ležaj. Pomoćni ležaj je sofa ili metalni krevet na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno, bočnim pogledom na more ili pogledom na more.
Sobe imaju kupatilo (tuš/kada, lavabo, wc), TV, telefon, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), fen za kosu, mini bar (voda i pivo – svakodnevna dopuna), set za kafu i čaj, sef, wi-fi internet (besplatno, slabiji signal), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 6 a la carte restorana (turski, italijanski, azijski, riblji, meksički – uz doplatu), 9 barova u okviru hotelskog kompleksa, spoljašnji bazen, zatvoreni bazen (radi samo u zimskoj sezoni), 5 vodenih tobogana, wellness i spa centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitness centar, teniski teren (osvetljenje uz doplatu), stoni tenis, akvabik, teretana, aerobik, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, pikado, wi-fi internet na celoj teritoriji hotela, aqua park, mini klub (4-12 god.), 3 dečija tobogana, dečiji meni u restoranu, bazen za decu, igralište za decu, luna park (vrteške, trambolina – besplatno), mini disko, animacioni programi i zabava za decu i odrasle, disko, muzika uživo.
Uz doplatu: čuvanje dece, frizer, prodavnice, pranje i peglanje odeće, telefon/fax, fotokopiranje, bade mantil, paviljoni na plaži, rent a car, fotograf, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, svi sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa i wellness centru, a la carte restorani, doktor, room servis, uvozni šampanjac, flaširana domaća i uvozna vina, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine (pica, kebab, sendviči), čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: jedan od poznatijih hotela u ovoj regiji, sa vrhunskom uslugom i sadržajima za porodice za decom bilo kog uzrasta, direktan izlaz na sopstvenu plažu.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.