Sailors Beach Resort (Club) Hotel 5* – Kemer

Položaj hotela: hotel je udaljen 62 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se 7 km od Kemera, u oblasti Kiriš. Sagrađen je 1997., a renoviran 2020. godine i zauzima površinu od 21.500 m².
Plaža: sopstvena, 70 m duga peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni za goste hotela.
Sobe: hotel se sastoji iz glavne zgrade i četiri četvorospratna bloka. Raspolaže sa ukupno 324 sobe.
Standardna soba ima oko 22 m² (max 3 odrasle + dete), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili metalni krevet na rasklapanje. Family soba sa krevetima na sprat ima oko 24 m² (max 3 odrasle + dete), sadrži francuski ležaj i krevet na sprat.
Sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, TV, mini bar, sef (uz doplatu), balkon.
Hotelski sadržaj: glavni restoran i 2 a’la carte restorana (italijanski i mediteranski – uz doplatu), lobi bar, bar na bazenu, poslastičarnica, disko bar, spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, spoljašnji bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, internet kafe, pikado, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, joga, akvabik, aerobic, bilijar, spa i fitnes centar, mini klub za decu, igralište za decu, animacija, wifi internet.
Uz doplatu: dadilja, doktor, frizer, spa centar, masaža i tretmani u spa centru, video igre, bilijar, motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, room servis, prodavnice, sveže cedjeni sokovi, sva uvozna pića, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užina, kafa, čaj, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Renoviranjem je promenio uslugu i kategorizaciju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.