Sani Beach Hotel 5* – Sani

Smešten na veličanstvenom poluostrvu Kasandra na Halkidikiju u Grčkoj. Udaljen je samo 50 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Solunu (SKG), sa svakodnevnim vezama za mnoge destinacije.

Najveći hotel u odmaralištu Sani gleda na azurne vode rta Sani sa svoje lokacije na plaži, okružen plažama sa belim peskom dužine 7 km. Od vodenih sportova i brdskog biciklizma do maženja u banji, raskošno okruženje Sani Biča obezbeđuje beskompromisna iskustva za celu porodicu.

Dok provodite sate na privatnim plažama, Amos i Sani Hil, zreli za istraživanje dece i odraslih podjednako. Kao i plaža Bousoulas sa borovima, otvorena za sve. Ili se opustite u beskonačnom bazenu – udahnite mediteranski duh dok gledate u azurne vode.

Bez obzira da li volite roštilj inspirisan Nju Orleansom ili tematski bife, uživajte u klasičnom grčkom gostoprimstvu na plaži Sani dok istražujete naše barove i restorane, kušajući živopisna jela iz celog sveta. Naši jelovnici maksimalno koriste sveže, lokalne proizvode, u kojima se najbolje uživa na otvorenom sa pogledom na okean. Voćni smutiji za doručak, sunčanje pored bazena i posluga u sobu 24/7 da biste udovoljili vašim ponoćnim hirovima.

a dramatičnim pogledom na brdo Sani i šumom talasa koji zapljuskuju, Ammos je praznik za sva čula. Večerajte na otvorenom na Amosovoj terasi na plaži i osetite kako vam se ukusni pupoljci budi dok se Mediteran susreće sa delikatnim ukusima i aromama japanskog leta – upotpunjeno izuzetnim izborom vina.

Osvežite um, telo i duh posetom MiSpa, gde je opuštanje zaista umetnička forma. Otvoreni za celu porodicu, prepustite se umirujućim tretmanima koje je dizajnirala Anne Semonin, sa sastojcima prilagođenim svakoj od vaših jedinstvenih potreba. Podmlađeni, umotajte se u lepršavi beli ogrtač i otplivajte nazad u svoju sobu.


IZVOR: sani-resort.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.