Sani Club 5* – Sani

Smešten na veličanstvenom poluostrvu Kasandra na Halkidikiju u Grčkoj. Udaljen je samo 50 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Solunu (SKG), sa svakodnevnim vezama za mnoge destinacije.

Smešten na krajnjem kraju letovališta, okružen bujnom prirodom i smešten u drevnim maslinicima. Ljubitelji divljih životinja biće na prvom mestu da istraže bogatstvo životne sredine. Krenite u mirne šetnje okolnom šumom i divite se impresivnom nizu ptica. Panoramski pogled na Egejsko more čini osamljeni klub Sani vašim privatnim bekstvom između mora i neba.

U klubu Sani, vaša privatna plaža je na vašem pragu – meki beli pesak i kristalno čista voda su neodoljivi. Izaberite apartman sa sopstvenim privatnim bazenom za vrhunsku luksuznu osamu ili uživajte u prostranom grejanom bazenu sa sopstvenim odvojenim delom za decu.

Zaspite uz šum talasa koji se razbijaju o obalu u našim bungalovima na plaži. Ovde je privatnost najvažnija: izaberite elegantne sobe i apartmane sa svetlim i prozračnim enterijerom, neki sa sopstvenim bazenima i baštama.

Od romantičnih večera do porodičnih svečanosti, oduševićete se detaljima ovde u klubu Sani. Večerajte na terasama u senci palmi dok pijete u pogledu na zaliv ili uživajte u opuštenom koktelu za ručak pored bazena. Od modernih grčkih obroka do jela inspirisanih ukusima Azurne obale, pridružite nam se u ukusnim iskustvima koja su autentična koliko i jedinstvena.

Udahnite arome limuna, grejpfruta i nane. Zavalite se i prepustite se potpuno impresivnom spa iskustvu koje odzvanja mirnom ambijentu Sani Cluba. Svaki tradicionalni tretman prožet je lekovitim duhom svog porekla, od tajlandske masaže, indijske masaže glave i pilinga mediteranskom solju. Posetite Spa Ekperience da biste probali užitke ritualnog termalnog kupanja i prostor za opuštanje da biste povratili svoju svest pre povratka u spoljašnji svet.


IZVOR: sani-resort.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.