Sani Dunes 5* – Sani

Smešten na veličanstvenom poluostrvu Kasandra na Halkidikiju u Grčkoj. Udaljen je samo 50 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Solunu (SKG), sa svakodnevnim vezama za mnoge destinacije.

Elegancija je sve u Sani Dunes, sa savremenim arhitektonskim stilom koji dopunjuje odraslu atmosferu ovog hotela. Nalazi se na obali Egejskog mora sa sopstvenom privatnom plažom. Uronite prste u topli beli pesak. Uživajte na mediteranskom suncu i skliznite u kristalno čiste vode. Sani Dunes će vas očarati svojim jelovnicima sa Michelin zvezdicama i modernim, sofisticiranim stilom. Dok će njegova blizina Sani Marine, kosmopolitskog centra butika i noćnog života, nesumnjivo oduševiti.

Ne samo da imate svoju besprekornu privatnu plažu na svom pragu, Sani Dunes se može pohvaliti najvećim grejanim bazenom u stilu lagune u Grčkoj. Protežući se na impresivnih 3.500 m2, njegov perimetar obuhvata sve naše sobe i apartmane, dajući vam direktan pristup obali. Savršeno za rano jutarnje ili večernje kupanje.

Ukusni, savremeni stil i mediteranska elegancija: svaka soba ili apartman u Sani Dunes je dizajniran sa čistim opuštanjem i uživanjem u srcu. Zbog toga u kojoj god sobi boravite, uvek ćete naći smirujuću prisutnost vode – od panoramskih prozora i prostranih balkona sa pogledom na bazene do pogleda na Egejsko more i apartmana koji se otvaraju direktno na privatnu plažu.

Uz meni koji je kreirao kuvar sa Michelin zvezdicom i majstor italijanske kuhinje Etore Botrini, ovo je iskustvo u restoranu koje je poslastica za svako vaše čulo. Večerajte na suncem okupanoj terasi Fresco pod pogledom planine Olimp i uživajte u klasičnim jelima i inovativnim kreacijama od najfinijeg mesa, morskih plodova i najsvežijih proizvoda sa tržišta. Naši iskusni somelijeri će sa zadovoljstvom predložiti uparivanje vina.

Uživajte u Spa centru inspirisanom Parizom. Sa 6 privatnih soba za tretmane i apartmanom za parove, možete se podmladiti nizom tretmana Anne Semonin, uključujući najnoviju naprednu tehnologiju za istinski nahranjen um, telo i duh.


IZVOR: sani-resort.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.