Seaden Sea Planet Resort Hotel 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Kizilot, udaljen oko 12 km od Manavgata, 17 km od Sidea, 72 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 2013. godine i zauzima površinu oko 40.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Besplatne ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu.
Sobe: hotel raspolaže sa 460 soba, rasporedjenih u tri bloka u jednoj zgradi.
Standardne sobe su površine oko 28 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Family sobe su površine oko 48 m² (max 3 odrasle + dete ili 4 odrasle), sastoje se iz dve sobe odvojene vratima, svaka soba sadrži TV i klimu, u jednoj sobi je francuski ležaj, a u drugoj su dva standardna ležaja, imaju jedno kupatilo i terasu/balkon. Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, individualnu klimu, mini bar (voda, sokovi i pivo – besplatno prilikom dolaska, posle samo voda), set za kafu/čaj, sef (uz doplatu), TV, balkon/terasu. Sobe su sa pogledom na kopno ili more. Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 5 a’la carte restorana (turski, azijski, meksički, riblji i italijanski – besplatno jednom tokom boravka, uz prethodnu rezervaciju), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži i još 6 različitih barova, poslastičarnica, otvoren bazen, bazen za decu sa toboganima, bazen sa 6 tobogana, zatvoren bazen, tursko kupatilo, sauna, mini klub (4-12 god.), igralište za decu, mini disko za decu, aerobik, pikado, fitnes, mini fudbal, boćanje, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije za decu i odrasle (muzičke i tematske večeri), wi-fi internet je besplatan u celom hotelu. Uz doplatu: bilijar, stoni fubal, kuglanje, vitamin bar, pića u disko baru, osvetljenje i oprema za teniske terene, PC igrice, spa centar (masaže, tretmani), frizer, rent a car, room servis, doktor, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, turska kafa, kokteli, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge. Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, kafa, kolači i sladoled (u određenim satima), noćni buffet, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Napomena: kompaktna regija, lepa i velika plaža, prostrane sobe. Za sve tipove gostiju.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.